Wie ben ik........

Ik ben Peter Hollebrandse

hobby fotograaf

Geboren in 1959 in Noord-Brabant. Ben ook de enige Brabander in de familie want de rest komt uit het mooie Zeeland. Als kind naar een dorp onder de rook van Rotterdam verhuist en daar altijd blijven hangen.
Een deel van het jaar ben ik terug te vinden in de buurt van Chaam. Mijn meeste foto’s komen dus uit de buurt van Rotterdam en Noord-West Brabant.

fotografie
In 2018 heb ik een tweedehands fototoestel gekocht.  Had in de tijd van de fotorolletjes ook gefotografeerd maar hier jaren niets meer meegedaan.  Nu dacht ik leuk af en toe een plaatje schieten. Ik wist echter niet dat dit zo verslavend en rustgevend was dat ik steeds meer foto’s ging maken, dingen ging lezen hierover etc. Een nieuwe leuke hobby was geboren. Op de site deel ik wat foto’s in diverse categorieën. Ik vind het ook leuk wat informatie te plaatsen over het gebied, de dierentuin en over de planten en vogels etc die te zien zijn op de foto’s. Tevens zijn er op de site andere interessante dingen te vinden die met fotografie te maken hebben. Daar ik een beginnend fotograaf ben zou ik het ook leuk vinden als u commentaar op foto’s achterlaat b.v. over wat beter kan of leuke plekken om foto’s te maken.
Alle vragen en op of aanmerkingen kunt u kwijt op de contact pagina.